Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Itt a Gyakorikérdéseken ti...

Itt a Gyakorikérdéseken ti hol látjátok ha lepontoztak vagy hasznosnak találták a válaszotokat?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a válaszaim hasznosságára. Gyakran ponoznak? Én mindenkit pontozok. Pirosat még nem adtam. Nem is szeretnék. :)

2013. jan. 9. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

A Saját menüben lévő Megválaszoltjaid listájában tudod újra megnyitni a kérdéseket, és ott megnézni a válaszaidat. Ha elegen értékelték, akkor jelenik meg a százalékos érték. Nincs konkrétan leírva, de kb. minimum három embernek kell minősíteni ahhoz hogy ki legyen írva a százalék. Ha csak jól vagy rosszul értékelik akkor lesz 100% vagy 0%. Ha vegyes, de többen értékelik pozitívan, akkor közelít a 100% felé, ha pedig több a negatív mint a pozitív, akkor jobban fog a 0%-hoz közeledni az arány. Félig hasznos esetén fog az 50%-hoz közelíteni.

Viszont maga a százalék nem minden esetben mérvadó, mert sokan nem az adott válasz hasznosságát nézik, hanem hogy nekik tetszik-e, az-e amit hallani akarnak, megfelel-e a felfogásuknak/értékrendjüknek/szokásaiknak, vagy csak egyszerűen túl jó-e az adott felhasználó. Azért nem is látsz 100%-os tagokat, mert a többiek már csak azért is negatívan értékelik, nehogy már ő jobb legyen mint az átlag (ha engem lepontoztak valamiért akkor én is lefogok másokat).

2013. jan. 9. 15:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ez mindenképp hasznos volt :))

Amúgy nem szeretem ezt a mentalitást. Szerintem aki már veszi a fáradtságot és ir pár szót, az mindenképp pozitívan értékelendő. Persze nem azokra gondolok, akik szórakozni járnak ide. De az előbbiből sokkal többet tapasztaltam, mint utóbbiból. :)

2013. jan. 9. 15:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Ha a válaszaimnál sehol egyáltalán nincs százalék akkor még nem pontozott senki (soha)?
2013. jan. 9. 16:02
 4/4 Jófej:D ***** válasza:
Én úgy udom hogy néhány embernek kell pontoznia és utána lesz százalék.
2013. jan. 9. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!