Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy olyan könyvet keresek...

Egy olyan könyvet keresek aminek üresek a lapjai. Ilyet hol találhatok?

Figyelt kérdés
Mint írtam olyan könyvet keresek aminek üresek a lapjai.Szóval én írhatok bele.És tényleg úgy néz ki mint egy könyv.Egyszer egy filmben láttam ilyet.Szeretnék ilyet venni,de nem tudom hol bukkanhatnék rá.Remélem tudtok segíteni!Fontos lenne.
2009. aug. 27. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik papírüzletben találsz ilyet, én is ilyenbe írtam naplót, amikor tini voltam.
2009. aug. 27. 22:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok tini.Azért keresek ilyet,mert van egy 8hónapos fiam és eddig is írtam róla,de most már egy helyre szeretném beleírni és emléknek akarom majd.Szóval ezért szeretnék ilyen különlegeset!
2009. aug. 27. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Esetleg scrapbook? Abba írhatsz is, meg tehetsz bele fényképeket is a kicsiről. Lényegében azt kezdesz vele, amit akarsz.
2009. aug. 27. 22:15
 4/5 A kérdező kommentje:
De ilyen könyvet amit keresek a vaterán vagy a teszveszen nem tudok találni?Vagy azt se tudom,hogy keressek rá!
2009. aug. 27. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Nézegettem netes papírboltokban. Olyat találtam, hogy "ragasztott könyv", mindenhol benne van a listában, de a kapható áruk között nem szerepel. Nem tudom, pontosan mekkorára gondolsz, noteszek között is szokott lenni keményfedeles, nagyobb méretű (A5, A4), időnként ki lehet fogni valami fantáziadúsabb fedelűt. Vagy vannak ún. emlékkönyvek is minden méretben, egész nagyok is, amiket vendégkönyvként szoktak használni.
2009. aug. 27. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!