Fontos! A barátnőmnek van egy lánybarátnője akire féltékeny vagyok. Mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szóval van egy lánybarátnő, és féltékeny vagyok rá, hogy a barátnőmmel van, amikor mág nem voltak eggyütt akkor nagyon sokat voltunk együtt mostmeg egyre kevesebbet :((
meg olyan hülye pofákat vág, hogy.....inkább ne is tudjátok.legszivesebben ki tudnám tiltani a világból! És a barátnőm között van egy különleges kapcsolat ami azt jelenti, hogy:(sajnálom, személyes dolog) Kérlek segítsetek!
2013. jan. 8. 19:29
1/5 anonim válasza:
probald meg higgadtan megbeszelni a baratnoddel. ha nem erti meg akkor ott tenyleg gaz van. ha annyira a baratnod (sajnalod szemelyes dolog) akkor lehet hogy ez a kapcsolatotok rovasara megy. mirol van szo? kivancsi lettem, mert nem tudhatom:D
2/5 A kérdező kommentje:
úgy érted, hogy mit jelent a különleges kapcsolat?
2013. jan. 9. 16:44
4/5 A kérdező kommentje:
hát.De ígérd meg, hogy nem mondod el senkinek:Szerelmes vagyok belé de ezt nem tudja
2013. jan. 9. 17:23
5/5 anonim válasza:
jol van, nem mondom el senkinek. dehat a baratnod nem? tiszta sor hogy ez van... vagy esetleg ez egy feminim szerelem, ugy ertem te is lany vagy? akkor meg tiszta sor, hogy miert vagy feltekeny!:) volt valami koztetek a baratnoddel, vagy csak ilyen titkolt-platoi dolog? ha akarod, irhatsz priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!