Egy kolleganom unokahuga meghalt. Ma lesz a bucsuztatas, de nem tudok elmenni. Nagyon szemet vagyok?
Figyelt kérdés
Soha nem talalkoztam az unokahuggal. Vasarnap reggel halt meg es ma reggel tudtuk meg, hogy ma delutan lesz a bucsuztatas. A temetesre csak a csalad megy, de ide elmegy az osszes kollega. En nem tudok. Senki nem szolt rola es mar szerveztem mas programot, amit nem tudok lemondani. A tobbi kollega azt mondja, pedig megiscsak illene nekem is elmenni, mert a kollegano megerdemli, hogy most mellette legyunk. Ok. Ha tegnap szolnak, akkor ugy alakitom a programot, de ma reggel mondtak. Akkor most tenyleg szemet vagyok?2013. jan. 8. 18:26
1/1 Hegedűs István válasza:
Ha a kolléga unokatestvére halt meg akkor csak indokolt esetben kell elmenni a temetésre. Nem hogy nem szemétség, hanem illetlenség. Más a helyzet ha a kolléga közeli hozzátartozóját búcsúztatják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!