Miért sikerül mindig kicsit ferdére a spangli?
énis sokáig úgy tekertem, hogy a csigánál ferde volt.
az elmúlt 1évben tekerek csak normálisakat... tudod, a tekerés egy művészet, nem lehet 1ik napról a másikra megtanulni. idő kell, hogy kifejleszd a saját tekerési módszeredet. :)
nekem azért ferdült, mert nem egyenletesen oszlattam el benne a cuccot. a csiga felöli végébe is tegyél bőven.
Kedves első válaszoló!
Megtudhatnám, hogy TE mégis hány évig tanultál fizikát? Tudod, milyen súlyokról van itt szó? :D:D:D Spanglit láttál már? :D Egyébiránt köszönöm a hozzászólást, sokat okultam belőle..:D:D:D
Második válaszolónak:
Köszi, tudom, hogy még gyakorolnom kell, bár nem szoktam hozzá, hogy nem sikerül elsőre valami..:D Amúgy az idegesít, hogy néha pedig sikerül, és nem tudom, mit csinálok másképp..:S
Természetesen a csigához is tömök rendesen dohányt, de nem sikerül így sem..:S Nem számít más, csak a gyakorlat? :)
első vagyok
láttam
csináltam is már.
ez nekem is sokáig volt parám, úgyhogy csak mos, csak neked, itt az instant megoldás:
amikor a csigát beleteszed, ne legyen a papír cégével egyvonalban a vége, hanem kicsit hagyd kijjebb, és mikor megtekerted, akkor told be a csigát. így egy kicsit megtömi a csiga felőli végét, ami szellősebb volt. amúgy meg tényleg évekig tart tökéletesíteni a technikát, és velem még mindig előfordul, hogy elcseszem, úgyhogy life-long-learning lesz az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!