Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy minden...

Miért van az, hogy minden postán - csúcsidőben - az ablakok átlag 20 százaléka működik (az ablakok számától függetlenül)?

Figyelt kérdés
Engem halálosan irritál az egy-két nyitva lévő ablak előtt kígyózó 2 kilométeres sor délután 5-kor... Ti hogy vagytok vele? Jó lenne, ha valaki olyan is írna, aki mondjuk "belülről" látja, tehát a valódi okot is tudja. Tényleg érdekel! :)
2009. aug. 27. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
szval ma, fel kellett adnom anyu levelét. megyek a postára. 7 ablak van, abból 2 van nyitva. egyiknél van vagy 3, a másiknál vagy száz (:D) ember. nekem pont oda kell menni ahol kevesen vannak. rám kerül a sor és a nő csak úgy elvonul. Várok még 2 percet, semmi. Kis idő múlva jön egy nő. Átküld a másik ablakhoz. Azt mondta, hogy most ott is feladhatom a levelet. ok. két-három ember elvégzi a dolgát, az ablakot meg lehúzzák. senki nem tud semmit. ez kb. 20-25 perc volt. Aztán inkább ilyen utcai bigyóba dobtam bele a levelet, mert én vissza nem mentem a postára! inkább hazamentem bélyegért és vissza az utcai postaládához!
2009. aug. 27. 16:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
kimaradt: déli meleg, klíma VAN, de nem használják. és elöttem már elment 2 ember "unalomból"
2009. aug. 27. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
nem hogy már szeptemberben klímáznának, hol élsz te? már nem július van.nyáron használják a klímát szerintem..nem kell ennyire luxuskövetelőnek lenni. és DOLGOZNAk. van munka ott is elég, és nem fognak minden ablakot nyitni hogy jajj most kényelmesebb legyen a betévedő emberkének.
2009. szept. 9. 17:48
 4/5 anonim ***** válasza:
ha nem láttad volna, augusztusban írtam...okoska!
2009. szept. 9. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem. Mint ahogy azt sem, hogy a pályaudvaron miért nem bírják kinyitni a többi ablakot, és 10 ablakból 4 van nyitva, és kígyózik a sor előttük. Mi a fenének építették azt a 10 ablakot? Aztán valamikor a négy ablak közül bezárnak hármat, és kinyitnak másik hármat. Hogy ennek az egésznek mi értelme van?
2009. szept. 9. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!