Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy kibaxott...

Miért van az, hogy kibaxott sz@ar az élet?

Figyelt kérdés
:S
2009. aug. 27. 16:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
fasz tudja nem mindenkinek van akinek jó élete van. Arra kell törekedni, hogy több jó legyen mint rossz..
2009. aug. 27. 16:20
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Mert hülye vagy...

Ezzel nem megbántani akartalak, de miért jön mindenki ezzel a dumával?

Nekem sem csodálatos az életem és amikor én is ugyanezt mondom magamnak akkor utána bűntudatom is lesz, hogy siránkozom itt ahelyett, hogy tennék ellene valamit, és ilyenkor inkább csinálok valamit ami hasznos és többnek érzem magam tőle. Nem kell folyamatosan mártírkodni, azzal csak tényleg azt éred el, hogy szar lesz az életed...Nagyon nem szeretem ezt a hozzáállást.

2009. aug. 27. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
Ez tény erre akartam én is rá világítani... (első hozásszóló)
2009. aug. 27. 16:24
 4/8 anonim válasza:
90%

Most lepontozhatsz (rohadtul nem érdekel :)), de örülj, hogy van két kezed, két lábad, egészséges vagy és megvan a szemed világa. Aki ezek nélkül él, na annak igazán rossz lehet. Szóval ne siránkozz.

AK

2009. aug. 27. 16:28
 5/8 anonim ***** válasza:
41%
Detto, én is azt tudom mondani, mint az előttem lévők. Egyik bnőm is mindig siránkozik, vmivel állandóan baja, sajnáltatja magát, miközbe ha én lennék a helyébe, meg volnék elégedve, szóval igazán nem tudom mi a baja...
2009. aug. 27. 16:33
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudhatod mi a problémája én magam is beteg voltam még vagyok is és rossz színben láttam én is a világot hidd el. Változtatni nem tudtam rajta és még a mai napig sem tudok. Csak reménykedek, hogy egyszer talán jobb lesz. Az a baj, hogy bele kell törődni a rosszba
2009. aug. 27. 16:35
 7/8 anonim ***** válasza:
nézz bele a pohárba. miért? hát nem látod! félig tele van! vizsgáld az eget, tiszteld a föld legapróbb élőlényeit is (nem a bolhákra gondoltam, nyugodtan fürdetheted a kutyádat :D). esetleg menj el agykontroll tanfolyamra, az segít. és nem szar az élet! vedd észre! hova valósi vagy? és mennyi idős?
2009. aug. 27. 17:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem reménykedni kell hanem tenni valamit, és ennél nagyobb hülyeséget nem is mondhattál volna mint, hogy a rosszba bele kell törődni. Egyáltalán nem kell. Az már régen rossz ha ezen az állásponton vagy.
2009. aug. 27. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!