Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki, hogy szereti legjobban a...

Gokukid2000 kérdése:

Ki, hogy szereti legjobban a talp csiklandozást?

Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 20:52
 1/4 anonim válasza:
60%

Én inkább csikiznék valakit, mint hogy engem csikizzenek, bár szerintem nem vagyok csikis, még nem próbáltam!! ;)

Úgy kezdeném, hogy először zokniban csikizném a leányzót, de azt pár perc után levenném, bevetném az elektromos fogkefét egy pár percig a talp minden egyes pontján, de főleg az ujjak alatt. Fej nélkül a a lábujjak közét kényesztetném egy darabig!! Aztán a klasszikus babaolaj + hajkefe csodákra képes!! ;)

Végül pedig vékonyan bekenném a kis talpikójait májkrémmel és bemutatnám a kutyusomnak!! ;))

2013. jan. 7. 13:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Én nem csak néha szeretem.De én úgy vagyok a legingerelhetőbb ha:

Egyből leveszik a zoknim és cirógatják a talpam (ujjal,körömmel egyaránt)aztán egyre erősebben kezdenek csikizni (gyorsabban és mindenhol a talpamon) aztán tollal ingerelnek kb. fél percig és előveszik az elektromos fogkefét (ezzel rendesen lehet a talpam kínozni) míg fogkeféznek páran (2-en 4-en) cirógatják a combom mindenhol.Ez megy 1 vagy 1 és fél percig.Utána pedig babaolajjal bekenik a combom a hasam alját (köldöktől lefelé) és természetesen a talpam.Szóval 1 ember ujjakkal,kefével és fogkefével felváltva ingerli a talpamat.A combomat rendesen csikizik és körömmel cirógatják.A hasam alját pedig tollal vagy ujjakkal csikizik.Utána pedig letörlik a talpam egy kis cirógatás körömmel és bekenik egy kis májkrémmel vagy tejszínhabbal a talpam (macska esetében leöntik tejjel) és hagyják, hogy a kutya lenyalja vagy a macska.Ez kb. 2-3 percig tart.Tudom talpat kérdeztél de írom még azért, hogy ha a hónaljat bekenik májkrémmel és a kutya nyalogatni kezdi az is nagyon rossz érzés.És a májkrém még combnál és az oldaladnál válik még be. ;)

2013. jan. 16. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Pálcával előbb jól elverni a talpat, attól az ívtől a sarokig, de lehet tömör légycsapónyéllel is, lényeg hogy az egész élénk piros legyen, és jó meleg, utána kézzel csikizni. De csak fiúknak jó így. Lányokat nem bántunk!!!
2013. febr. 15. 23:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Én úgy szeretem, ha én vagyok az áldozat, és csak mezítlábasan szeretem, úgy az igazi a talpcsiki, bár mindenkitől nem tűröm el. Ugyanakkor azt is szeretem, ha légy száll rá a talpamra, és ezáltal csiklandozza, nekem nagyon jó érzés az is, akárcsak ha a lábfejem többi részén mászkál. Éppen ezért, amikor már látom, hogy repkednek a lábfejem körül, alig várom, hogy rászálljanak. Lehet, hogy nem normális, de nekem tényleg így van. És a legyeket is persze csak a mezítlábas lábamon szeretem, ha másznak rajta. :)
2020. nov. 10. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!