Valaki mondana egy olyan animét, amin lehet jókat nevetni?
Füri Küri
A vége számomra szomorú,de az egész nagyon poénos.
Az ilyen dolgokban a Gintama az, amitől a földön fetrengesz. Hosszú sorozat 252 + 4+, de amúgy minden részen lehet röhögni, pár kivételével, ami harcot, vagy valami drámázást mutat. Én ha rágondolok, már röhögök XD
Sok részben a viccek mellett van paródiai is, szóval egy csomó, már meglévő animéből vesz ki pár részt. Ezeket általában megmagyarázzák a fordításkor. Teljesen le van fordítva, letölthető videóval együtt a felirat(torrenten is).
Persze online is fent van
én inkább ajánlom, hogy letöltsd, a minőség is jobb. A 20.rész környékén már teljesen magával ragad (ha nem előbb), ha pedig nem tetszik, akkor nem kell erőltetni, ha nem fog meg a világa és a humora, akkor sose fog tetszeni.
Seitokai Yakuindomo, egy elég perverz anime, de itt is szakadni lehet minden egyes mondaton. Remélem megtetszik :)
Amúgy majdhogynem én vagyok az egyetlen ezen az oldalon, aki a Gintamát népszerűsíti XD
pár kép, hogy tudd milyen is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!