Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ilyenkor mi a teendő?

Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés

Lehet apróságnak tűnik a dolog, de igazából 10ezer ft-nál nagyobb értékről van szó. Nyár közepén egyik ismerősöm elkért tőlem egy számítógépes játékot, ami eredeti volt, mi 14 ezerért vettük. Nos, ezt azóta sem adta vissza, pedig szóltam neki én is, a szüleim is, szóltunk a lány szüleinek is, mégsem kaptuk még vissza a játékot. Mondtuk azt is, hogyha elhagyta nem baj, akkor fizesse ki a játék árát, de erre még neki állt feljebb.

Nem arról van szó, hogy elvonási tünetem van, vagy játszani akarok, alapból bántja a lelkem hogy valami ami az enyém, másnál van, és nem kaptam vissza már 5 hónapja.

Szóval, ilyenkor mit lehetne tenni? Van bárkinek bármi ötlete?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. jan. 6. 00:51
 1/8 anonim ***** válasza:
Vendeta!
2013. jan. 6. 01:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Kérj tőlük valamit hasonló értékben, amit elfelejtesz visszaadni. Ezt nekik nem kell persze tudni. Majd mond később visszaadod szívesen, ha ők is visszaadják.
2013. jan. 6. 04:58
 3/8 anonim ***** válasza:
Töltsd le a játékot internetről
2013. jan. 6. 05:58
 4/8 A kérdező kommentje:

A probléma az, hogy nekik ilyen értékben szinte semmilyük sincs. Na meg hát mit kérhetnék kölcsön 14ezerért?

Internetről természetesen le tudnám tölteni, de felesleges, mert a játék fel van telepítve, csak a cd hiányzik hozzá, crackelni meg nem akarok, és nem is az a fontos hogy tudjak vele játszani, hanem hogy végre itthon legyen, mert tényleg nem egy olcsó darab volt, ráadásul ez egy emlék is nekem.

2013. jan. 6. 11:22
 5/8 Jófej:D ***** válasza:
Mi a neve.
2013. jan. 6. 15:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Kinek/minek?
2013. jan. 6. 15:22
 7/8 Jófej:D ***** válasza:
Játéknak.
2013. jan. 6. 15:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Az nem fontos szerintem, csak az, hogy hogy a fenébe szerezzem vissza.
2013. jan. 6. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!