Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Négerek szegeden?

Négerek szegeden?

Figyelt kérdés

Furcsán hangzik a kérdés valószínűleg, de én férfiak/fiúk terén a négerekért mindig is odavoltam! És kíváncsi volnék, hogy van-e esetleg szegedi néger srác...

16/L

2013. jan. 5. 21:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Bizonyára, de ezt a világon mindenhol sértő megnevezésként tartják számon. A feketét jobban szeretik. Tudom, nem ezt kérdezted, csak nem akarom, hogy esetleg bajod legyen emiatt.
2013. jan. 5. 22:04
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
*Afroamerikai
2013. jan. 5. 22:08
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha amerikai fekete, akkor lehet, de nem mindegyik az.
2013. jan. 5. 22:16
 4/14 A kérdező kommentje:
Hát akkor elnézést kérek mindenkitől, aki ezt magára venné! Fekete, néger, afroamerikai ésatöbbi, hozhatnék még 1000 szinonimát! A lényeget így is le lehet szűrni! Bár megértem, engem is egy kicsit felhúz agyilag mikor lezsidóznak! Pedig erre nincs más szinonima no de akkor is:)
2013. jan. 5. 22:41
 5/14 anonim válasza:
vannak, nem is kevesen, itt tanulnak.
2013. jan. 6. 16:33
 6/14 anonim ***** válasza:

vannak igen, mászkálj sokat a Tik környékén:)

vagy a Csillag tér felé, mert a szomszédunkban is lakik pár néger srác:)

de ők eléggé...szóval nem kezdenék velük, az bizti..mikor elsétálok előttük, megállnak a beszélgetésben és csak bámulnak, meg múltkor elkezdtek valami magyarázni nekem, de inkább besiettem:)

amúgy unokatesómnak meg néger a vőlegénye;D

2013. jan. 7. 20:15
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen igen, csak tudod a sétálás az nem a legszerencsésebb az esetemben, hisz nem vagyok az a fajta, hogy hasat be, mellet, segget ki, és akkor illegessük magunkat! Annak meg kevés esélyét látom, hogy csak úgy odajönne hozzám bárki is! Esetlegesen az extra göndör hajam miatt, bár ennek is elég kevés az esélye, hisz ez az "odamegyek, hogy megdicsérjem a haját", is csak a 60+os idős nénik körében divat!
2013. jan. 8. 19:08
 8/14 anonim válasza:

Kárász utcán csoda ha látsz fehér embert :DD ezt halál komolyan mondom !! 50% néger, 30% japán/kínai/arab, a maradék magyar.. saját tapasztalatokat mondok !! nincs ezzel semmi baj.. egyetemi város (:

amúgy ne pattogjatok már ezen a néger/afro/fekete dolgon :/ nem tahók ők sem, mi is "feka srác" "feka csaj"-ozzuk őket, de nem veszik cseppet sem zokon, mert egyáltalán nem rosszindulatból mondjuk.. :/

2013. jan. 9. 23:56
 9/14 anonim ***** válasza:

8-as, most hogy így mondod, igazad van a kárász utcával kapcsolatban:) tényleg kevés honfitárs szaladgál rajta:)

Amúgy a 'negro' elnevezés sértő nekik, máskor valami éneked, asszem (ötvencent) lefényképezte nálunk a negros cuorkát, hogy a magyarok rasszista édességet árulnak..az azért durva volt:S

2013. jan. 10. 06:38
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Csáo én néger vok baszott nagy fasszal
2013. jan. 11. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!