Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért érzek így?

Miért érzek így?

Figyelt kérdés
Az van,hogy ha szeretet hiányom van, akkor ha valaki kedves hozzám (fiú) akkor egyből szeretem vagy nem tudom, egyik nap megvagyok érte halva, másik nap meg már nem érdekel, és ez mindíg így van ,pedig volt már kapcsoltam 7 hónapig tartott,és azóta így érzek de miért, ezt nem értem magamon.
2013. jan. 5. 19:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem az lehet a gond, hogy tényleg hiányoznak ezek a "dolgok" az életedből. Én is hasonló cipőben járok, van egy srác, aki nagyon kedves, figyelmes velem, néha meg is simogat (csak barátok vagyunk, én is mást szeretek, és ő is, neki ez hozzá tartozik a barátsághoz) és mégis egy pillanatra olyan jó érzés...utána meg rosszul érzem magam, hogy jól esett.=/
2013. jan. 5. 19:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Gondolom elég fiatal lehetsz. Egyébként szerintem biológiai okai lehetnek, mivel valószínűleg ilyenkor alacsony szinten lehet a szerotonin vagy dopamin szinted és ilyenkor - amikor ezzel a sráccal vagy- egy kicsit feljebb emelkedik ezeknek a hormonoknak a szintje, de ahogy stabilizálódik nincs rá szükséged.
2013. jan. 5. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!