Minek öltözzek be hallowinkor?
Figyelt kérdés
11éves vagyok2009. aug. 27. 08:02
3/10 anonim válasza:
Úgy írják, hogy halloween.
Méhecske, Sajtszelet :D
4/10 anonim válasza:
The hol laksz, hogy ünnepelitek?
5/10 anonim válasza:
Már ungarisehonban is divat lett a halóvín? ne csináljátok már ezt!
6/10 anonim válasza:
Azt ne mondd, hogy itthon is elterjedt ez az ünnep:S Te jó Isten, legközelebb mit veszünk át az amcsiktól?? A hálaadást?? Én már semmin nem lepődnék meg.
Amúgy szerintem nézd meg A halott mennyasszony című mesét, vagy a Karácsonyi lidércnyomást, abból vehetsz ötleteket.
7/10 anonim válasza:
3. válaszoló, a Halloween lényege nem az, hogy ijesztő jelmezekbe öltözzenek? :D
A méhecske meg sajt nem ijesztő! :P
8/10 anonim válasza:
De a csákány igen! Tudod a csákány az, ami egyik füleden be másikon ki!
9/10 A kérdező kommentje:
Kazincbarcikán lakom
és még eldöntöm higy mi leszek am kössz az ötleteket
(megfogom nézni ezeket a filmeket amiket mondtál)
2009. aug. 28. 18:48
10/10 anonim válasza:
A sajtszeletes vagyok... azért írtam mert akkor legalább eredeti lenne! az összes kisgyerek szellemnek boszinak meg zombinak öltözik, nem? akkor ő lehet szép sajtszelet :DDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!