Steve-O csak megjátsza hogy ennyire hülye vagy neki tényleg ilyen az életstílusa? Mi viszi rá ilyen dolgokra?
Figyelt kérdés
Szóval szerintem nagyon sokan a Jackassből ismerték meg. aki tudja kiről beszélek azt is tudja milyen. én arra lennék kíváncsi hogy szerintetek ez csak megjátszás vagy tényleg ennyire agyament az a srác? mert elképzelhetőnek tartom azt is hogy az mtv már annyit pénzelte vagy pénzeli most is hogy bármit megcsinál. de ha tényleg örömből élvezetből csinál ilyen ökörségeket nem értem mi vitte rá2009. aug. 27. 02:00
1/4 anonim válasza:
Tényleg ilyen elvetemült :) Volt egy videoja, amin pl. a PCP hatását mutatta be saját magán. Na azért például egy petákot se kapott, ilyen rossz minőségű homevideo az egész.
2/4 anonim válasza:
azért mert elég kemény drogfüggő volt, és nem tudta felfogni mit csinált. keress rá : MTV Steve-o: Demise and rise és megérted.
4/4 anonim válasza:
Hát nem tudom igazán. Jó arc és imádom a Jackasst de azért biztos, hogy kicsit megjátsza a müsorkedvéért.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!