Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » HOl van a tegnapi kérdés a...

HOl van a tegnapi kérdés a szuperlányról, aki modellkedik, könyvet ír és szupertehetséges?

Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 10:10
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Hahó,szuperlény,gyere vissza!:)))))
2013. jan. 5. 11:07
 22/38 anonim ***** válasza:
De miért törölték a kérdést? Milyen szabályt sértett vele? Vagy a kommentek miatt törölték?
2013. jan. 5. 11:07
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Jaj... milyen könyvet is írt? Fantasztikus-szerelmes? Vagy valami ilyesmi. Mert, most erre van kereslet, szerinte!

9000 könyvet olvasott el eddig, mert gyorsolvasó a drága. (Tudom, én vagyok a rosszindulatú, de szerintem még a tv újságot is könyvnek nézte...vagy a színes kifestőit...)

Ne legyetek igazságtalanok, 4 kerek napot dolgozott! :D

De a legnagyobb poén, hogy az anyukájának az nem tetszik, hogy éjszaka írja a nagy művet!

(Azzal semmi problémája, hogy a lányát zaklatja az összes főnök, sokkal idősebb férfiakkal barátkozik (mi volt? dramaturg, idős irodalomtanár, színész?), bazi sokat bagózik...)

2013. jan. 5. 11:09
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, le kellett adni az orvosának, könnyebb úgy felállítani a diagnózist. :)
 25/38 anonim ***** válasza:
Annyi válasz volt,hogy biztos nem bírta a rendszer:)
 26/38 anonim ***** válasza:
És most törölni fogják ezt is. Én is egyszer (valamelyik nap) megkérdeztem, hogy hová lett egy kérdés, aztán kiderült, hogy törölték, utána megjelent egy piros betűs figyelmeztetés és ezt is kitörölték. Nem értettem belőle semmit. Ti tudjátok, hogy ilyenkor ( ha megkérdezed, hogy hová lett egy adott kérdés) akkor miért törlik ki a kérdést?
2013. jan. 5. 11:11
 27/38 anonim ***** válasza:

Írjatok hasonló kérdést, és döntsünk válasz rekordot :D

Amúgy a 1899 az eddigi legtöbb válasz amit láttam az egyik kérdésnél.

28/38 anonim ***** válasza:

a végén már teljesen komolytalan lett az egész gondolom azért is törölték ,pedig olyan nagy anyázás ,egymásnak esés nem is volt benne ,néhányan még segíteni is akartak neki ,tényleg jó válaszok voltak.

Persze ha valaki szuper intelligens az biztos nem a GY.K próbálja megoldani az életét :)

29/38 anonim ***** válasza:
Meg lehet mikor a nyúlát akarta az egyik kérdező megműttetni akkor az ő is volt :D
2013. jan. 5. 11:13
 30/38 anonim ***** válasza:
az a csaj klinikai eset...
2013. jan. 5. 11:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!