Skinwar kérdése:
A szakáll, és az arcszőrzet milyen gyorsan nő?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, hogy az ember haja átlagosan évente 18cm-t képes nőni. Ez igaz az arcszőrzetre is? Illetve ha sűrűbben borotválom erősebb lesz? Meg mitől tudnám felgyorsítani a dúzulását, erősödését?2013. jan. 4. 22:22
1/2 anonim válasza:
az évi átlag ha az 12cm,amúgy az arcszőrzet gyorsabban nő,és igen a borotválástól erősebb lesz és dúsabb
2/2 anonim válasza:
ez egyenenkent valtozik. van aki hajlamos bozontra, annak gyorsabban is no, es van aki nem hajlamos ra. egyik ismerosom fordrasz tanulo volt vitte az egyik kozos haverunkat a vizsgajara, es mondta, hogy nem jo embert vitt, mert nem lehet jol borotvalni. a faszinak mindig borostas volt az arca, azt hittuk ilyen laza, de mindennap borotvalkozott, es ennek ellenere is allando kb ket naposnak latszo borostaval jart. (egyebkent egyre tobb helyrol hallom, hogy igazabol a borotvalkozas nem erositi a szort, csak amikor elkezdenek a lanyok borotvalkozni, akkor meg epp az erosodo stadiumban van a szoruk, es utolag a borotvalkozast okoljak. amugy en borotva parti vagyok, mindig is az voltam, mert kenyelmes es egyszeru, es csak pihes a labam is, de meg a honaljam is, ha hagyom kinoni es huszon + vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!