Gáz, hogy tesómmal egy szobán osztozunk?
Nem tudunk semmit berakni középre, mert alapból is nagyon kicsi a szoba. Mindkettőnknek van külön ágya, szekrénye, nekem van egy asztalom is, és még polcok vannak, amiken osztozunk és ennyi. Nincs olyan anyagi helyzetünk, hogy nagyobb lakásba költözzünk, a másik szoba pedig anyukánké és nappali is egyben.
Milyen kellemetlenségeknek kéne lenniük? Nem értem, hogy miért mondja mindenki ezt. Én már elég idős vagyok, nemsokára érettségizem, de eddig kibírtuk együtt. Csak mindig azt hallom, hogy ez milyen rossz így, és nem értem, hogy miért mondja ezt mindenki.
Ha nem érzed annak, akkor nem gáz. Sőt, jobb is!
Ha én egy szobában aludnék most a húgommal, kicsit frusztrálna, hogy mindig itt van. Nyugodtabban alszom egyedül, nem zavar a szöszmötöléssel, szuszogással. Egyébként engem az is szokott zavarni, hogy nem tudok olyan "felszabadultan" pl. orrot fújni, amikor együtt alszunk nyáron, mert zavar hogy zavarom. Meg nem öltözhetnék csak úgy át, meg...szerintem te is csinálsz olyan dolgokat, amiket általában csak egyedül, de lehet nem veszed észre. :D
De mondom, jobb is ha te így vagy vele, a hely hiánya miatt nem is lenne más megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!