Ha 17. én feladtak egy csomagot postán nekem azt már meg kellett volna kapnom, nem? Vagy az ünnepek miatt csúszik?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 22:21
1/15 anonim válasza:
Már rég meg kellett volna érkeznie. Én azóta már kettőt is kaptam.
2/15 A kérdező kommentje:
:(
2013. jan. 3. 23:07
3/15 anonim válasza:
kréd meg a feladót, hogy nyújtson be kerestetvényt, hogy kezdjék keresni a csomagot.
Ha totálisan eltünt(megsemmisült), és volt értéknyilványitva megkapja a feladó azt az összeget amit ráirt, ha nem, akkor a feladási dj 15x-ét.
Kérdés milyen csomagról van e szó, miben lett feladva, és milyen feladási szolgáltatással (csomagként, ajánlott küldeményként, stb.) pitieket benyulja a posta nyom nékül (néhány enyves kezű alkalmazott)
4/15 anonim válasza:
Nekem szerdán adtak fel ajánlva egy csomagot, mára meg kellett volna jönnie, már most félek,h nem is fogom megkapni:S
5/15 A kérdező kommentje:
Én biztos, hogy nem kapom meg..
Apród.hu-ról rendeltem.. én hülye előreutalással.. kiderült, hogy szélhámossal állok szemben..
2013. jan. 4. 21:01
7/15 A kérdező kommentje:
14ezer..
2013. jan. 5. 12:57
8/15 anonim válasza:
ha kiderült, hogy szélhámos akkor ne hagyd annyiban, főleg ha ennyi pémnzről van szó, eltelt bőven a 2 hét, kerestetvény a csomagra szerintem mehet rá, lehet benyulta a postán valaki(feladónak kell kérnie a papirt), (kérd el tőle a feladószelvény számát, hogy neked is meglegyen). Milyen módon lett feladva a csomag?
9/15 anonim válasza:
hivatali szervhez meg lehet fordulni majd, de ahoz kell az utalási bizonylat, az aprod-os felhasznév levelezések az eladóval stb. minden ami hozzá kapcsolódik a dolgodhoz.
ne hagyd annyiban
10/15 anonim válasza:
főleg ha szélhámos végképpp intézkdedj hivatali szervnél, előbb utóbb elkapják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!