Hogy ütősebb a vodka?
összekeverve ütösebb:)
Kólával próbáltad már???
Ha nem,akkor probáld ki azt is:)
Ütős összekeverve, és ütős kortyonként is.
De jobban hat, ha nincs összekeverve, és utána öblítesz naranccsal, vagy amivel szereted a vodkát.
Általában azért van összekeverve, hogy finomabb legyen, és ne annyira érezd a vodka ízét.
Viszont, ha összekeverve iszod, akkor használj szívószálat. ;-)
Jobb ha nem kevered össze!!!! és akkor igyad lassan, mondjuk 5-10percenként akkor talán nem is kell mindet meginnod és még marad is másnapra!! hidd el ez jó ötlet!!! nekem bevált!!!!!!!!
18/F
- 2x fél deci vodka
- valamilyen szörp, plusz szóda, vagy szénsavas ásványvízzel felölteni
pohárba öntsétek ki magatoknak, és szigorúan szívószállal igyátok. lehet érezni benne a vodkát, de attól függetlenül nagyon is finom!! hányszor csináltuk ezt istenem. 3-4 pohár után azt sem tudtuk hol vagyunk, és az a vicc, hogy még maradt is vodka.. nem volt szívünk ott hagyni, de meg is lett az eredménye. Én azt mondom elég 3-4-5 pohárral inni, szépek is lennétek utána :))) remélem adtam ötletet.. jó iszogatást vagy bulizást
Vanessa 20/L
én megiszok egy energiaitalt, és általában arra iszok vodkát tisztán.. (finlandia)
beüt szépen. csak ne vidd túlzásba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!