Mi szégyen van abban hogy valaki 44 éves korában iratkozik be tanfolyamra?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 18:04
2/6 anonim válasza:
Nem szégyen az, ha tanulni szeretne valaki, szerintem a tanulás életkortól független.
3/6 anonim válasza:
Én 42 éves vagyok, jelenleg munkanélküli. Most járok tanfolyamra én is. meg is szóltak hogy miért nem a fakanál mellett vagyok.
4/6 anonim válasza:
Engem meg azért mert azt mondtam, hogy nem a főzés az életcélom. sajna én sem dolgozom, még nincs családom. igy gondoltam még tudok tanulni.
5/6 anonim válasza:
Abszolút nem szégyen.ha másért nem is, muszáj több lábon állni
ha ez a tanfolyam azért kell, mert valaki egyszerűen nem talál munkát, mert nincs, az a szégyen...most végeztem és eléggé elkeserít, hogy nem találok munkát,gyerek fejjel nem gondoltam volna, hogy ez lesz, így én is tanfolyamos vagyok
6/6 anonim válasza:
Nem értelek: hasznos a tanfolyam? Növeli az esélyeidet a munkában?
Akkor végezd el, találj munkát, és UTÁNA kérdezd meg az illetőt, hogy hogyan is gondolta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!