Az a legdrágább hobbi, amelyik űzése közben baleset ér és belerokkansz. Utána egész életedben az orvosok lesznek a barátaid, és a gyógyszerek az élelmed.
2009. szept. 14. 23:31
14/18 anonim válasza:
A vadászat. Annak persze aki sportból űzi. Vagy két éve egy francia vendég vadász ejtett egy szarvas bikát, csak a trófeáért fizetett 11 millió forintot. Tehát kb 3 másodpercért. Célba veszi, kilövi. Ez kb 3 de maximum 5 másodperc. 11 millió forint és ebbe nincs benne a szállás, a reggeli ebéd vacsora (gondolom itt már az se zsíros kenyér) nincs benne az utazás, az hogy a helyszínre esetleg többször ki kell menni ha nincs elérhető vad. Hivatásos kísérőt fizetni. Tehát lehet hogy ez a pár másodperc miatt fizetett a vadász összességébe vagy 20 millió forintot, hogy aztán valamelyik kastélyba porfogó legyen a falon ez a trófea, tehát egyértelműen hobbi annak aki elejtette. És ez még csak Magyarország. Akkor mi van a kifejezetten vadász turisztikai célpontoknál, pl az afrikai szavannák. Ahol nem csak szarvast és vaddisznót ismernek. Ahol vadásznak elefántra, oroszlánra, zsiráfra, mindenre. Lehet hogy védettek de egy minimális az úgy tudom felkínálnak azokból is elemzésre. Ha idő arányosan nézzük, lehet hogy drágább mint az űrutazás. Nem hiába a gazdagok sportja. Bankárok, cégigazgatók, ipar mágnások,uralkodó családok sportja volt mindig.
2021. márc. 2. 14:56
15/18 anonim válasza:
Előző vagyok...
elérhető vad = elejthető vad. Mert akár melyiket nem lehet "terítékre hozni". Tehát csak azt lehet kilőni ami már a későbbiekben nem erősödne, nem nőne tovább. Hanem csak gyengülne, már -meg van erre a szak kifejezés, csak most nem jut eszembe - nem olyan szaporodó képes lenne, meg később már csak kisebb aggancsot növesztene.
2021. márc. 2. 16:13
16/18 anonim válasza:
Megint az előző vagyok...
Fel kínálnak elemzésre = fel kínálnak elejtésre. Csak jó lenne ha a telefonomon nem javítaná folyton ki azt amit írni akarok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!