Hogyan találjak biztos munkát Angliában?
Figyelt kérdés
20 éves Csíkszeredai lány vagyok.A sikeres érettségim után egy évet dolgoztam itthon,de mindenképp Angliában szeretnék dolgozni.A barátom Solihullban talált egy konyhai munkát.Ő 8 hete dolgozik,neki egy barátja segített kijutni és biztos munkahelyet keresni.Úgy volt együtt megyünk,de nekem nem sikerült semmi biztosat találnia azóta sem:(Takarítói,konyhai,mezőgazdasági,csomagolói munkákra gondoltam.De bármilyen biztos lehetőség és segitség érdekel.Nagyon fontos lenne.Kérem aki valami biztossal és igaz,öszinte,tapasztalatból jövő válasszal tud segiteni nagyon megköszönném.Angolul alap szinten tudok.meg van a magyar igazolványom,most készül a magyar útlevelem is.Azonnal tudnék indulni.2013. jan. 3. 16:44
1/6 anonim válasza:
1000 font kezdőtőke+kinti papírok+szerencse és napi 24 óra munkakeresés személyesen vagy ügynökségen keresztül. Jobbat sajnos nem tudok mondani, nagyon sok a bevándorló Angliában már most is ezért nehéz elhelyezkedni.
2/6 anonim válasza:
Ja és az alapszint az csak mosogató/takarító melóra elég. Képzeld el ha egy gyárban vagy raktárban azt mondják hozd el a mosogatószivacsokat a raktár keleti szárnyából a 15. sorról és csak pislogsz, mert nem érted.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.Valaki esetleg,aki már kint van és onnan tudna segíteni és irányítani?Hogy induljon neki pénzzel az utcára egy 20 éves lány egyedül?
2013. jan. 4. 12:14
4/6 anonim válasza:
nekem bátyám kiment nyáron érettségi nélkül,alap angol tudással és 3 hét alatt talált magának munkát egy pub-ban :) állítólag nagyon jó hely, fizetése se kevés..csak kitartás kell hozzá
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2013. jan. 4. 18:05
6/6 A kérdező kommentje:
Azért azt észrevettem,hogy férfiak könnyebben találnak állást.Nem tudom miért.Valóban még mosogatni is csak férfiakat keresnek szállodákba.
2013. jan. 4. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!