Mért is van neki esélye nekem meg nincs?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik,és egyik bnőm megkérdezte tőle hogy én teccem-e neki.Azt mondta nem...tudja hogy én hogy nézem ki,és a bnőm azt nem tudjuk hogy néz ki(ez hosszú) és bnőmnek is teccik a fiú.És egyik nap elbeszélgettek és mondta a fiú hogy most van bnője de ha szakítanak amit nem szeretne akkor a bnőmnek lenne esélye...Ez most hogy is van?Nekem azt mondják csini és szép vok...de a bnőm ki tudja hogy néz ki...most mért van neki nagyobb esélye nekem meg mért nincs?Jófej vok és nekem a legfontosabbak a barátaim.Mondhatjuk hogy egy jó személyiség vok de ezt nem azért mondom mert van egom mert nincs de ezt mondják...a sráccal van a baj vagy velem?:(2009. aug. 26. 15:19
1/8 A kérdező kommentje:
tudom hogy a szerelem-szex párkapcsolatok-hoz kellett vna írnom de későn vettem észre és nem is non figyeltem mert szomi vok:(
2009. aug. 26. 15:24
2/8 anonim válasza:
sztem a bnőndbe zúgott bele és nem beléd és ennyi neki ő tetszik jobban akkor is ha ő (bnőd) nem is egy bombázó........ 14 1 csaaaaaj
3/8 A kérdező kommentje:
én elfogadtam h nem én teccem neki de azon csodálkozom h nem is vagy ha igen de alig ismerik egymást...
2009. aug. 26. 15:42
4/8 anonim válasza:
most lehet annak örülnél ha azt írnám, fel a fejjel nem tudják ők mi a jó, stb de az az igazság hogy nem lehet neked így ismeretlenül megmondani, egyrészt mert se téged nem ismerünk, se a másik csajt, se a csávót, mármint a személyiségeteket, másrészt mert se téged nem láttunk, se a másik csajt, külsőre....
5/8 A kérdező kommentje:
hát most nemtennék föl képet mert nemakarom h egyesek rámismerjenek...am énse meg a pasi se tudjuk h néz ki bnőm de ez hoszzú
2009. aug. 26. 16:01
6/8 anonim válasza:
írd le légyszi, hogy miért nem tudjátok, hogy néz ki. még nem láttátok? vagy hogy érted?
7/8 A kérdező kommentje:
van egy oldal kutyákat lehet nevelni(virtuális kutyákat)na és én csak beszélgetni megyek fel oda.és onnan ismerem őket...és még nem láttam a bnőm hogy hogy néz ki
2009. aug. 26. 20:53
8/8 anonim válasza:
:D
És ilyenért szomorkodsz...
Miért ne lenne esélye akkor annak a csajnak ha jófej és lehet hogy csinosabb is mint te?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!