Hogyan vehetem fel a kapcsolatot Palvin Barbarával?
Figyelt kérdés
Nem beszélni akarok vele. Elég lenne, ha pl tudnék neki levelet küldeni. Akár elektronikusat, akár papírt. Vagy valami chat szerűség. Nekem csak az lenne a fontos, hogy saját maga válaszoljon. Nem vagyok hülye, nem akarok bepróbálkozni nála, de mindenképpen akarok vele beszélni. Ez olyan múzsa szerűség. Nem úgy tekintek rá, mint egy nőre, hanem mint egy csodára. Elvégre a legcsodálatosabb dolog a földön. /a szerelmem után/ De olyan szépet, mint ő, még soha nem láttam. Na mindegy, a kérdést tudjátok, de légyszi csak normális válaszokat!2013. jan. 3. 04:29
11/12 A kérdező kommentje:
Tudod, valószínűleg más az izlésünk :-D
2013. jan. 13. 11:03
12/12 anonim válasza:
Szégyen, főleg így hogy barátnőd van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!