Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért mindenki ilyen p. raszt?

Miért mindenki ilyen p. raszt?

Figyelt kérdés
Ezen az oldalon még nem volt olyan hogy föltettem a kérdést és nem p.rasztkodtak? MIÉRT??
2009. aug. 26. 13:14
 1/2 anonim ***** válasza:
90%
Rossz napjuk volt. Egyébként nekem sem volt még olyan, hogy feltett kérdésre csak csupa normális választ kapjak, pedig nagyon általános kérdéseket tettem fel. (Pld. ilyet, hogy Tud-e valaki tökből különleges ételreceptet? - vagy valami hasonló, hát ne tudd meg, milyen bunkó válaszok (is) érkeztek. Siralmas.
2009. aug. 26. 13:17
 2/2 anonim ***** válasza:
59%
Mert sok ember van aki csak unaloműzőnek nézi ezt az oldalt. (Mint ahogyan az internetes fórumokat is.) Saját önzésük szolgálatában. Az azonban túlzás, hogy mindenki. Elég sok értelmes válasz van, én úgy látom, az emberek, ha van egy kis idejük, szívesen segítenek egymáson. (Még ha a dolog hasznossága olykor meg is kérdőjelezhető.) ;)
2009. aug. 26. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!