Miért korhatáros a lottó, ha úgyis kiadják?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 2szer simán kiadták a lottót, pedig állítólag 18-as korhatáros. Mondjuk nem értem miért, mert azért nem olyan összegekben játszik az ember, hogy "mentálhigiénés problémákat" okozzon, nem?2009. aug. 26. 09:37
1/4 anonim válasza:
tőlem nem fogadták el fél éve. jövő héten leszek 18. anyu beküldte velem a lottót velem és nem fogadta el...
2/4 A kérdező kommentje:
ÖÖÖ. Tényleg? Na akkor mostmár totál nem értem, hogy mi alapján van ez az egész:S
2009. aug. 26. 11:07
3/4 anonim válasza:
Elvileg nem szabadna, szerencsejátékos dolgokat 18 év alatt kiadni. Én meg 18. szülinapom előtt kb 11 nappal akartam venni egy sz.ros sorsjegyet, és nem adtak, hiába mondtam, h csak 11 nap. Remélem meg még nyertem is volna... :D
4/4 anonim válasza:
A törvényalkotó nem tudja megmondani, hogy kinek mekkora összegnél vagy hány menet játékgépezésnél lesznek mentálhigiéniés problémái, mennyi alkoholtól lesz függő stb. Ezért tiltják általában. Lehet, hogy te erős vagy, és nem lesz semmi problémád, de ezt nem tudják személyekre lebontani, ugyanis nem egyértelműen összegfüggő a dolog. Ha azt mondanák, hogy 500 forintig játszhatsz, akkor a függők körbejárnák a lottózókat 500 forintonként. Szóval egyszerűen beleestél a körbe. Hamar eltelik az a két év...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!