Ebay-en rendelés, Paypal-on vita a termék árának visszaküldéséről?
szia!
Az eladó elvileg küld egy 4 jegyű kódot, ami alapján Te számládról leemelik a pénzt, ha nem kaptál kódot, akkor ki sem fizetted elvileg. Máskülönben hogy küldted el a pénzt és kinek, ha nem kaptál 4jegyű kódot? Lépj be a paypal-ra és nézd meg a pénzt nem ragadt-e ott. Milyen paypal-ed van?
A kártyáddal van összekötve vagy a számláddal? Ha a kártyáddal, akkor nem kell kód elvileg, ha a számláddal, akkor viszont kell, mert Te utalod a pénzt a paypal-odra és onnan kóddal tudod küldeni az eladónak, amit ő megad.
Az utalás a paypal-edre pár nap bele telik. Utána még pár nap mire ő megkapja, kb egy hét így mire kifizeted.
Nekem legalábbis ennyi volt. Szept 2-án vásároltam és ő kb 12-e volt mire megkapta mert hétvége is bele esett, és nekem a kártyámmal van összekötve a paypal-em nem a számlámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!