Ciki hogy 14 évesen nem megyek el bulizni sehova?
Figyelt kérdés
Mindenkitől hallom hogy hova megy meg minden ezért érzem kicsit élettelennek magam hogy én nem megyek sehova. (fiú vagyok)2012. dec. 31. 16:09
1/4 anonim válasza:
vérciki, valamelyik árokban kéne ilyen korban fetrengeni, már miért lenne? én sem megyek sehova(17F) nem sok ember szeret bulizni, csak ők hangosabbak.
2/4 anonim válasza:
Miért lenne ciki?
Van valami kimondatlan törvény, hogy köteles mindenki bulizni ilyenkor?
Inkább az a ciki, amikor a most bulizók egy része viszontlátja magát a neten, igencsak előnytelen fényképeken. ;-)
3/4 anonim válasza:
Én se megyek bulizni sehova, egész nap itthon vagyok és beszélgetek haverokkal a neten keresztül én is azt éreztem néha mint te de szerintem se az a menő aki szarrá issza magát minden ünnepkor, nem baj az ha nem mész bulizni vagy diszkóba, én se voltam még, (17 F)
4/4 anonim válasza:
hát semmi kép :D mért lenne ciki ez bárkinek is ..az megy aki akar :D de ettöl még szerintem 17 évesen már jobb és "hasznosabb" lenne bulikba járni stb Nem pedig otthon ülni és neten beszélgetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!