Hogy lehetek beteg?
Figyelt kérdés
Kérlek ne írjatok olyat hogy hülye vagyok meg ilyenek én azt tudom. Csak azért mert a tavaszi szünetig sokat kell menni suliba és szeretnék otthon maradni.legalább 1 hetet2012. dec. 31. 13:48
1/7 anonim válasza:
Már hiányoltam az ilyen kérdéseket, látszik, hogy véget ér a téli szünet.
Amúgy meg hülye vagy. Csak hogy megerősítsem, amit tudsz.
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
első válaszoló én azt tudom hogy ilyen kérdés hülyeség de megkértelek ne
írj olyanokat hogy hülye vagyok én megkértelek hogy olyanokat ne írjatok olyanokat. esetleg valaki tud torokgyulladásom hogy lehetne.a többi válaszolótól azt kérem
hogy ne írjanak olyat hogy hülye vagyok meg ilyenek.
2012. dec. 31. 21:52
4/7 anonim válasza:
Én megkértelek, hogy ne írjatok olyanokat
hogy ne írjatok olyanokat szóval
írjatok olyanokat, hogy vakbélgyulladás de megkértelek
hogy ne írjatok olyanokat.
5/7 anonim válasza:
Azért meg különdíj, hogy névvel együtt írod ki a kérdést.
6/7 A kérdező kommentje:
légyszi irjatok még választ
2013. febr. 11. 12:41
7/7 anonim válasza:
Egesz egyszerű,nyald meg a kutyád fürödj meg hideg vizzel majd menny ki este meztelenül,állj ott 30 pecig,majd aludd végig az estét nyitott ablakban meztelenül.Ugye milyen egyszeru?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!