Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Letartóztathatnak ezért? :S...

Letartóztathatnak ezért? :S (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Kaptam egy e-mailt egy olyan címről, ami nagyon hasonlított egy jó ismerősöm címéhez, nem is nagyon figyeltem csak megnyitottam. Egy link volt benne azzal a szöveggel, hogy nézd meg elég érdekes. Gondoltam megint küldött valami hülye videót vagy ilyesmi de mikor megnyitottam egy csomó (4-5) pedofil oldal jött be. Rögtön bezártam, de nagyon félek. Most letartóztathatnak pedofíliáért?
2012. dec. 30. 21:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sünii: igen én is hallottam már ilyeneket és bár nálam még fél percig se volt megnyitva egyik sem de félek mert tényleg semmit nem csinálok csak jön egy ilyen vírusos email és ki tudja mi lesz belőle :S
2012. dec. 30. 22:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Akkor az ilyen oldalak miért nincsenek törölve, ha ellenőrzik? Amúgy ilyenekről még nem hallottam. :/
2012. dec. 30. 22:47
 13/18 anonim ***** válasza:

sok ilyen oldal van de ezek nagyon durván vannak őrizve kacifántos kódokkal védő url-al minden kutyaf*szával

az ilyeneket azért nehéz elkapni mert nehéz meghekkelni őket aztán levezetni az egész alapítására :(

2012. dec. 30. 22:48
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát ezt én se tudom, hogy a mai világban hogy létezhetnek ilyen oldalak, de ezek szerint mégis vannak.
2012. dec. 30. 22:49
 15/18 anonim ***** válasza:
minden esetre verje meg a pedofilokat az Isten vagy bármi tőlem még Zetusz is lecsaphat rájuk ha van ha nincs dögölne meg mind ....
2012. dec. 30. 22:51
 16/18 anonim ***** válasza:
elnézést az ilyen fölidegesít :( borzalmas emberek vannak :(
2012. dec. 30. 22:51
 17/18 A kérdező kommentje:
De nem is az, de miért kell küldözgetni email-ekbe a linkjét, hogy aztán én vagy más szerencsétlen kerüljek bajba esetleg? :S Mert gondolom nem én vagyok az egyetlen, aki így jár...
2012. dec. 30. 22:52
 18/18 anonim ***** válasza:

Azért nem törlik, mert nem olyan egyszerű ám az. A kuruc.info miért működhet még ma is? Mert amerikai szerveren van, ott nem jogsértő. IP címét lehetne kitiltani a magyar netről, de az meg számos egyéb etikai-jogi problémát vetne fel, s biztos lehetsz benne, pár napig lenne csak elérhetetlen.

Ezekkel a pedó tartalmakkal is ez lehet. Gondolom több tükörszervert is használnak stb. A keresők nem adnak rá találatot, a szerverek üzemeltetői is törlik ha az bérelt tárhelyen van. De mivel sok pénz van ebben, nyilván saját gépparkról megy. Gondolom én.

2012. dec. 30. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!