Az hogy 7" az hány szor hány cm-er (tábla gép)?
Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 21:46
1/5 anonim válasza:
1" = 2,54 cm, az átmérő van megadva a számmal
(a cm = centiméter, nem kell külön ragozni. a cm-er = centiméter-er, ami értelmetlen)
2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ amúgy tudom csak most gyorsan írtam meg szoktam ilyen hülyeségeket bele írni pedig tudom hogy hogy a helyes
2012. dec. 30. 21:53
3/5 anonim válasza:
A hányszor-hányas egység gondolom készülékfüggő (képarányfüggő), de ha csak keresel a neten képeket vagy bemutató videót akkor ott látod kézben is hogy mégis milyen. Úgy könnyebb viszonyítani hogy az kicsi-e vagy sem neked.
4/5 anonim válasza:
bocs, nem átmérő, hanem képátló, és a számítógépes monitoroknál, gps-nél, t-nél is collban adják meg.sőt, még a magyar szabvány vízcspoknál és csöveknél is, tudjuk, ha pl azt mondja valaki, hogy fél collos, az mit jelent egész pontosan, itt nem is ismerik a centi vagy millimétert.
5/5 anonim válasza:
Sajnos a magyar iskolatervben sok minden hiányzik !!
valamikor az 1 x 1-et tanultuk és mégis ok. Ma a modern oktatásban minden hülyeség megvan csak a tanulók maradnak buták. Így például a col /angolszász mértékegység/ fogalmát sem ismerik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!