Kik a fénylátó emberek? Kíváncsi vagyok, mit gondoltok erről
na persze, mi vagy gyorsolvasó?
Akkor ezek szerint támogatod a finnugor elméletet többek közt...
Mindegy, nem számít a magyar őstörténet, csak tanulják a fiatalok a zagyvaságot az iskolákban, hogy felnőtt korukra még hülyébbek legyenek.
Mit számít a magyar hagyomány satöbbi...
Inkább legyünk tudatlanok, és nézzük a politikusainkat, hogy játszadoznak egymással...
kedves kérdező!
Látom, e sötét világban élsz az általad keriált valóságban...
Akkor támogatod, mindazt ami körülvesz téged. Ugye. Élsz gondolkodás nélkül...
Az átlagemberrel a gond az, hogy nem gondolkodik. És mindent elhisz, amit lát és leraknak elé. Erre legjobb pl a média. Senki nem szeret beszélni arról, amiről a legjobban kéne, és ösztönözni kéne az embereket arra, hogy már gondolkozzanak egy kicsit...
Kedves kérdező, sajnos tisztában vagyok vele hogy amit a történelem könyvekben leírnak nem mind igaz... csakhogy mint érettségi előtt álló diáknak, nekem azt kell tanulnom, és abból kell számot adnom, aztán majd érettségiznem is. Máskülönben nem vesznek fel az egyetemre.
Jelenleg felesleges egyéb elméletekkel terhelnem a memóriám, ami esetleg csak összezavarna. De amint túl leszek az érettségin, terveim közt szerepel a magyarság valódi történetének megismerése több forrásból is... mert már hallottam érdekes dolgokat.
...és ösztönözni kéne az embereket arra, hogy már gondolkozzanak egy kicsit...
Te lehetnél az első aki elkezdi.
Ebben igazad van (19:49). Az érettségin ebből kell számot adnod. Nem is azt mondom, hogy lődd le a tanárokat, mert te mást gondolsz :)
De nem szabad úgy élnünk, mint egy szalmabábú, amivel azt csinálnak, amit akarnak.
Én csak fontosnak tartom, hogy bizonyos dolgokról tudjunk, mert ez a későbbiekben hasznunkra válhat
A komment megírásának időpontja: tegnap 19:43
miből gondolod, hogy én gondolkodás nélkül élek?
miről is kellene beszélni? és kinek?
te min szoktál gondolkodni az előítéleteiden kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!