Kit testesítsek meg, hogy kezdjek hozzá (cosplay)?
Szóval, még nem volt ilyen élményem/tapasztalatom, kiskoromban gyakran varrtam ruhát a Barbie babáimnak... na de nem tudom ki legyen a szerencsés, valamint, hogy oldjam meg...a választék:
<--itt a páncélokkal és a kardokkal lenne problémám
(Vampire Knight - Kurosu Yuuki)
<--Angel Beats Yui itt a kiegészítői lennének húzósak
<--Vocaloid Kagamine Rin a fülhallgató, vagy nem is tudom mi lenne a gond... de a lepkés kosztümnek láttam neten a 'fülhallgatóját' úgyhogy ha rendelném akk nem lenne olyan nehéz >.<
ezt is szívesen megcsinálnám, de a listám alján van :D :
<--Kilari kalap, csizma problémák
na hát... ők lennének... persze mindegyiknél a haj és a szemszín is közrejátszik, de azt alap problémának/akadálynak tekintettem... 14 éves vagyok és úgy egyenként az összegre is kíváncsi lennék körülbelül mennyi lenne, és melyiket milyen anyagból lenne érdemes kivitelezni, és a 'problémákat' hogy oldanátok meg. :)
Bocsi a hosszú kérdésleírásért >.<
Köszi az ötleteket.. igaz is... tapasztalat híján jobb, ha egy könnyebbel kezdek elsőnek! ^.^
köszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!