Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kit testesítsek meg, hogy...

Kit testesítsek meg, hogy kezdjek hozzá (cosplay)?

Figyelt kérdés

Szóval, még nem volt ilyen élményem/tapasztalatom, kiskoromban gyakran varrtam ruhát a Barbie babáimnak... na de nem tudom ki legyen a szerencsés, valamint, hogy oldjam meg...a választék:

[link]

[link]

<--itt a páncélokkal és a kardokkal lenne problémám

[link]

(Vampire Knight - Kurosu Yuuki)

[link]

<--Angel Beats Yui itt a kiegészítői lennének húzósak

[link]

<--Vocaloid Kagamine Rin a fülhallgató, vagy nem is tudom mi lenne a gond... de a lepkés kosztümnek láttam neten a 'fülhallgatóját' úgyhogy ha rendelném akk nem lenne olyan nehéz >.<

ezt is szívesen megcsinálnám, de a listám alján van :D :

[link]

<--Kilari kalap, csizma problémák

na hát... ők lennének... persze mindegyiknél a haj és a szemszín is közrejátszik, de azt alap problémának/akadálynak tekintettem... 14 éves vagyok és úgy egyenként az összegre is kíváncsi lennék körülbelül mennyi lenne, és melyiket milyen anyagból lenne érdemes kivitelezni, és a 'problémákat' hogy oldanátok meg. :)

Bocsi a hosszú kérdésleírásért >.<

2012. dec. 30. 16:00
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagy még 1 út... sokat rajzolok, és egy saját karakter... (képet tehetek ki, ha van rá igény)
2012. dec. 30. 16:07
 2/5 anonim válasza:
Szerintem válaszd Yuukit a Vampire Knight-ból! Érdemes először egy ismertebb karakterrel kezdeni, de elcsépelt se legyen-Yuuki erre pont jó lenne! És nem kell páncélokkal, kardokkal bajlódni, viszonylag egyszerűen kivitelezhető. :D
2012. dec. 31. 13:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért nem választasz 1 könnyebb karit ?
2012. dec. 31. 14:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha Kagamine Rint választod a fülest úgy tudnád megcsinálni h egy fehér hajpánt végeire 1-1 formára vágott és beszínezett hungarocellt vagy valami hasonlót teszel. Rint amúgy én is kedvelem, meg én is 14 vagyok úgyhogy ez egy korod béli javaslat. De összeget egyáltalán nemtok mondani.
2012. dec. 31. 19:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi az ötleteket.. igaz is... tapasztalat híján jobb, ha egy könnyebbel kezdek elsőnek! ^.^

köszi mindenkinek :)

2012. dec. 31. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!