Honnan tudhatom meg, hogy olvasta-e már?
Figyelt kérdés
Egy lánynak, aki tetszik, nem sokára lesz a szülinapja. Szeret olvasni, a Twilight könyvet is szereti, úgyhogy gondoltam megveszem neki a True Blood könyv 1. kötetét. De nem tudom, hogy olvasta-e már, kétlem, de nem lehetek biztos. Megkérdezhetném, de azt akarom, hogy meglepetés legyen, vagy nem jó ötlet?2009. aug. 25. 16:22
1/2 anonim válasza:
Miért nem indítasz egy beszélgetést, amiből kiderül, úgy hogy nem is kérded?Mondjuk többen vagytok, könyvekről beszélgettek, szóba jön, hogy meg is filmesítik a könyveket, erre mondod, hogy a twilight milyen jó volt filmben, olyan jó volt mint a könyve, erre mondhatja, hogy nem tudom nem olvastam, vagy azt hogy tényleg, mert olvasta!vagy hasonlók.De lehet hogy ezt még nem is filmesítették meg....hmm...akkor is fel lehet valami olyan témát dobni, amiből kiderül úgy, hogy nem kérdezel rá.Vagy kérd meg egy barátodat, hogy puhatolja ki neked.
2/2 A kérdező kommentje:
Ebből sorozat készült. :)
2009. aug. 25. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!