Mit kérhetnék 19. születésnapomra?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy ez már a sokadik ilyen kérdés,de nem tudom,h mit kérhetnék,mert a barátommal megbeszéltük,hogy mostantól csak olyat veszünk egymásnak amire szükségünk van,tehát megmondjuk hogy mit szeretnénk,de én már nem tudom!meg amúgy is nem nagy dologra gondoltam..nem is drágára,de így sem jutottam düllőre..:S am februárban leszünk 2 éve együtt! nyakláncom már van medállal együtt,karkötőm is van,fülbevalóm is..rengeteg plüssállatkáim..egyszóval tényleg szinte mindenem!! parfümöm is!!:)2012. dec. 30. 09:41
1/6 A kérdező kommentje:
ha valaki esetleg tudna írni valami jó kis ötletet,azt nagyon megköszönném:P :)
2012. dec. 30. 09:43
3/6 anonim válasza:
Semmit. Ha mindened megvan és ennyire nem tudsz mit kitalálni akkor inkább ne költse szegény fiú a pénzét feleslegesen. Vagy mondd meg neki hogy nincs szükséged kifejezetten semmire, ha szeretne venni valamit, akkor rá bìzod mit vesz, legyen meglepi.
4/6 A kérdező kommentje:
eljegyzési gyűrűt még nem szeretnék:):D
2012. dec. 30. 11:44
5/6 A kérdező kommentje:
Én mondtam neki,hogy ne költse rám a pénzét,sőt..ezt már a kapcsolatunk elején megmondtam neki,de ő mindig meglepett vmi aprósággal...és most is szeretne szülinapomkor..megmondtam neki,h nem szeretnék semmit,csak ŐT,de ő azt mondta,hogy mindenképp szeretne venni valamit de nem szeretne egyedül választani,mert lehet,hogy már olyat venne,ami nem tetszene,én erre azt mondtam neki,hogy nekem ha csak egy virágot vesz meg muffint süt már az is elég és egy szép gesztus,hisz imád nekem sütni-főzni...szval tanácstalan vagyok..mindenképp szeretne valamit!!am köszönöm a komikat:)
2012. dec. 30. 11:47
6/6 anonim válasza:
Akkor szerintem bízd rá. Én legalábbis sose szerettem, ha kérdezgették mit szeretnék, mert úgy éreztem, hogy csak kötelességből ajándékoz, ha szívből ad valamit, legalább vegye a fáradtságot és találja ki önállóan. Ez az igazi meglepetés. De persze ez az én szemszögem, nem biztos, hogy más is így gondolja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!