Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek normális vagyok?...

Szerintetek normális vagyok? Tovább infoért katt

Figyelt kérdés
Egy 14 éves fiú vagyok és rajongok németországért. Félig német vagyok és németországot érzem a hazámnak. Minden álmom kijutni és ott élni. Szerintetek nomális vok? vagy tök hülye? :D
2009. aug. 25. 15:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
43%

Aztamindenit te vagy az elveszett ikertestvérem xD Én is majd ott akarok egyszer élni, német válogatott minden meccsét megnézem, követem a Bundesligát, München egy szuper város sztem ;) 7 éve tanulok németet :) Ööö és még sokmindent fel tudnék sorolni. Nem költözünk majd egyszer ki együtt? xD De sajnos én nem vagyok félig német. És amúgy ha így rajongasz Németországért írhattad volna nagybetűvel :)) Bocsi nem bírtam ki hogy ne írjam le :)

15/L

2009. aug. 25. 21:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, ja és sztem normális vagy :) Remélem én is xD
2009. aug. 25. 21:39
 13/19 A kérdező kommentje:
Igen de szerintem a Deutschland jobban hangzik. Miért ne ? Majd együtt kimegyünk :D és javítom a hibát NÉMETORSZÁG szerintem megérdemli minden betűje, hogy nagy legyen :)
2009. aug. 26. 13:20
 14/19 anonim ***** válasza:
27%
rohadt n*ci! En speciel rühellem németországot, a németeket, a német nyelvet. Magyarország, az igen! (jah, és nem vagyok hungarista)
2009. okt. 12. 20:14
 15/19 anonim ***** válasza:
Én Magyar vok és Magyarnak érzem magam ez a hazám itt vok otthon. De ha te ugyanígy vagy NO-gal akkor ezzel nincs semmi baj ha németnek érzed magad. Na de az a sok hülye akik ugyanígy magyarok mit nyaliznak kifelé más országok felé?????
2009. okt. 12. 21:16
 16/19 anonim ***** válasza:

Én félig orosz vagyok.:P:P

És én is inkább orosznak érzem magam.

De viszont én Angliával vagyok úgy, mint te N.O.-gal. A Premier leauge-t követem végig.:D

Szerintem tök normális gyerek vagy.

És a magyarok azért "nyaliznak ki" más országok felé, mert magyarnak lenni manapság egyre gázabb. A magyart egy csomó helyen le is nézik.

Pl., saját tapasztalat, hogy ismerős megkérdezte oroszban, hogy a magyarok cigányok?

Vagy egy span mesélte, hogy a rokonai kinn élnek angliában, és nem merik bevallani, hogy magyarok, mert ott azt hiszik, hogy a magyarok mind cigányok, és "lovon" járnak.

Ez elég elgondolkodtató...: /

2009. okt. 12. 21:30
 17/19 anonim ***** válasza:

21:30-as vagyok

14/L

(lemaradt)

2009. okt. 12. 21:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Pff nah ez gáz... Azért én itthon nem fogom a magyarságom szégyellni. Kint meg... Hát ha kimegyek sztem akkor sem. A cigányok meg dögöljenek meg itt az ékes bizonyítéka h mennyire lehúzzák az imázst (menő angolul beszélőknek: imidzs)
2009. okt. 12. 21:32
 19/19 A kérdező kommentje:
Náci? NA itt ez most egy általánosítás volt ami szerintem nagyon nagy szemétség már bocs kedves nem hungarista egyed. :p
2009. okt. 13. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!