Szerintetek normális vagyok? Tovább infoért katt
Aztamindenit te vagy az elveszett ikertestvérem xD Én is majd ott akarok egyszer élni, német válogatott minden meccsét megnézem, követem a Bundesligát, München egy szuper város sztem ;) 7 éve tanulok németet :) Ööö és még sokmindent fel tudnék sorolni. Nem költözünk majd egyszer ki együtt? xD De sajnos én nem vagyok félig német. És amúgy ha így rajongasz Németországért írhattad volna nagybetűvel :)) Bocsi nem bírtam ki hogy ne írjam le :)
15/L
Én félig orosz vagyok.:P:P
És én is inkább orosznak érzem magam.
De viszont én Angliával vagyok úgy, mint te N.O.-gal. A Premier leauge-t követem végig.:D
Szerintem tök normális gyerek vagy.
És a magyarok azért "nyaliznak ki" más országok felé, mert magyarnak lenni manapság egyre gázabb. A magyart egy csomó helyen le is nézik.
Pl., saját tapasztalat, hogy ismerős megkérdezte oroszban, hogy a magyarok cigányok?
Vagy egy span mesélte, hogy a rokonai kinn élnek angliában, és nem merik bevallani, hogy magyarok, mert ott azt hiszik, hogy a magyarok mind cigányok, és "lovon" járnak.
Ez elég elgondolkodtató...: /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!