Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Láthatatlan védelmező? (Bővebb...

Láthatatlan védelmező? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor van olyan érzésem, mintha valaki tudtomon kívül segítene nekem abban, hogy elkerüljem a veszélyes/kínos szituációkat, helyzeteket. Legelőször azt hittem, hogy csak véletlen, de már vagy 7-8 éve van így.

Az egész úgy történik, hogy amikor valami veszélyes dolog érne, vagy kínos, akkor tudtomon kívül hamarabb abbahagyom az épp csinált dolgot (és utána eszmélek rá, hogy mi lett volna, ha folytatom, ijesztő tud lenni) Olyan is történt már, hogy valami épp közbejön (valami kis apró, tényleg oda nem illő dolog), és ez miatt kerülöm el a rossz dolgot. Valakinek van hasonlója?

2009. aug. 25. 12:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
hiszek az őrangyalba
2009. aug. 25. 12:59
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Isten segít, az őrangyalon keresztül. A jó emberek jutalma nem marad el.
2009. aug. 25. 13:22
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak az az apró probléma, hogy egyáltalán nem vagyok vallásos, nem hiszek Istenben, sem az angyalokban. Mindig is olyan felfogású voltam, hogy amit a tudomány mond, az az igazság, és szoktam is foglalkozni ilyen dolgokkal. (Elnézést a vallásos emberektől, nem akarok megbántani senkit)
2009. aug. 25. 13:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is szokott lenni ez...
2009. aug. 25. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Attól még hogy te nem hiszel benne, ilyen dolgok léteznek. Lehet hogy ez egy jel számodra, hogy el kéne kezdened ilyenekkel is foglalkozni, és nem csak a materiális és logikai kísérletekkel bebizonyítható dolgokban hinni.

Elárulom hogy a részecskefizikai és kvantumfizikai kísérletekben jelenlevő sok különböző megmagyarázhatatlan jelenségre bukkantak, amikre ésszerű és logikus választ képtelenség adni, ha csak beszűkülten ebben a világban (dimenzióban) gondolkozunk. Ki kell terjeszteni új dimeziókra, láthatatlan világokra, amikről eddig csak azt hittük hogy a képzeletünkben léteznek.Ez mind-mind azt sejteti hogy bizony nagy rejtélyek állnak még előttünk, a tudomány pedig éppen csak most kezdi fejtegetni.

A világ összetettebb annál mint amit látsz és érzékelsz.

2009. aug. 25. 14:01
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem olyan van, h ha vmit akarok, de az a későbbiekben nemlesz nekem jó, akkor vmi mindig keresztbe tesz. olyankor mindig bosszankodok, h pedig mennyire akartam, és miért nem.....? később pedig leesik, h te jó ég, mennyire jó h nemtörtént meg akkor az, amit annyira akartam.
2009. aug. 25. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen! Pl, egyszer, elmentem hawerokkal biciklizni. SOha de soha az életben nem vittem magammal telelfont, és az nap, elestem biciklivel, mint később kiderült, leszakadt a lépem. telefonáltam anyuéknak, jöttek értem egyből, bátyjámat is hozták, tudták h nagy baj van, Anya azt mondta hallotta a hangomon. bátyjám hazavitte a biciklit, engem bevittek a Váci kórházba. Azt mondták, ha nem hívom fel Anyuékat, hanem elindulok haza, elvérzem. volt 3 lehetőség. Kerepesi kórház, Újpesti kórház, Misszió Veresegyházon, és csak ott tudtak megmáteni, ahova mentem, Váci kórház!
2009. dec. 10. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!