Poimatt kérdése:
Gitár vásárlás, de milyet?
Figyelt kérdés
Helo,
Elszeretnék kezdeni gitározni, és pont megláttam a Metro újságban egy gitárt, amit 3 E FT-ért árulnak, játék klasszikus gitár néven, Nemtudom miben különbözik ez a társaitól, (70%-os akcióban van) Tehát emgéri e egy ilyennel kezdeni a tanulást, vagy inkább egy hangszerboltival?
2012. dec. 28. 15:10
1/4 anonim válasza:
Amit én láttam a metróban ( tavaly), azt nem adnám oda senkinek. Inkább a hangszerboltot javaslom.
2/4 A kérdező kommentje:
Olyan mint egy normális gitár a képen, de énis inkább a hangszerboltfelé hajlok,
2012. dec. 28. 15:23
3/4 anonim válasza:
az tényleg csak játék. nincs is igazán ésszerűen beosztva a fogólap, ahol pl oktávnak kellene szólni, ott teljesen más szól :D meg semmi hangja nincs
4/4 A kérdező kommentje:
Jó köszönöm , egyértelmű válaszokat kaptam:D
2012. dec. 28. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!