Ma telt le az az idő mikor bekéne vennem a fogamzás gátlómat de csak holnap tudom megvenni baj ha 1 nappal később kezdem el szedni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 14:53
1/2 anonim válasza:
Nem baj ha egyfázisurol van szo. Ezt ismerem másikfajtárol nem tudom.
Viszont védekezni kell az első két hétben mert addig nem véd ha nem az elsö napon kezded el szedni.
2/2 anonim válasza:
Én is így jártam, de én legalább 3 napot késtem volna vele. Én inkább kihagyom a hónapot, és majd ha megint megjön, folytatom. Most úgy sincs tartós kapcsolatom, amúgy is gumit használnék. :D Csak nekem részben hormonális gondok miatt is írták fel, ezért inkább nem akartam belekavarni hogy elhúzom, legalább most megnézem, hogy segített-e valamit az alapproblémán (40-50 napos, nagyon fájdalmas ciklusaim voltak bogyó nélkül). :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!