Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tehetek, ha nem érkezik...

Mit tehetek, ha nem érkezik meg a levél?

Figyelt kérdés
lassan 2 hete, hogy feladtak nekem levelet szüleim, igaz nem ajánlva meg stb, de egy sima levélnél miért is gondolnánk ilyesmire? tehetek valamit hogy kézbe kaphassam a borítékot?
2012. dec. 28. 10:36
 1/3 anonim válasza:

Az a baj a sima levelekkel hogy nem lehet őket visszakeresni, hogy hol melyik postán veszett el. De igen, ki gondolná hogy egy sima levél elveszik? 2 hét az özön idő, két napon belül meg kellett volna érkeznie. Ha a borítékban volt valami értékes: pl. pénz, ékszer, stb. akkor ennyi idő után nagy esélye van hogy "felszívódott" és elveszett. Célszerű az ilyen leveleket ajánlva feltenni így ilyen esetekben kérdőre lehet vonni a postát, hogy mégis miért nem érkezett még meg.

Szomszédoktól nem kérdezted, átvette e valaki? Az is lehet..

2012. dec. 28. 10:45
 2/3 A kérdező kommentje:
gondoltam hogy így jártam... :( köszi a válazt! nem őket nem kérdeztem, de már találkozam velük azóta biztos szóltak volna, meg a postás ismer tudja h én vagyok ha a nevemet látja.
2012. dec. 28. 10:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Sima borítékra gyakorlatilag semmi felelősséget nem vállalnak. Az ajánlott elméletben követett küldemény, de az is el tud párologni nyom nélkül, és mindenki a vállát vonogatja (saját tapasztalat) Régen a buszvezetőt meg a kalauzt kérte meg a Mari néni, hogy vigyék el a pakkot a kisunokának, lehet, hogy ez kéne fellendíteni.
2012. dec. 28. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!