Csajok! Nektek mi van az iskolatáskátokban a tanszereken kívűl? Pl. Fésű stb.
kihagytam: fésű, néha ragtapasz és könyv
(utolsó, aki egyébként 15 éves :))
Az aznapi kajám, meg a hetekkel ezelőtti kajamaradékok.:D:D
Néha diákigazolvágny, és kulcs. Ennyi. Semmi rúzs, fésü, dezodor. De lehet be kéne újítanom.:D
15/L
Nemröhög,nemócsárol,de:
Én tankönyveket nem is hordok.
egyébként:
-hajvasaló
-hajlakk
-smink
-fésű
-tampon
-dezodor
-fésű
-szemüvegtok (+törlőkendő és tisztító folyadék)
-legalább 5, különböző színű hajgumi :D
-papír zsepi
-WC-papír
-ajakír
-pen-drive (ki tudja mikor kell)
-telefon
-kulcs
-tisztasági betét
-betét
-váltás bugyi 'baleset esetére'
-órarend
-esernyő
-két üveg víz
-van nálam egy kis pénz mindig, hogy hazafelé meg tudjam venni, ami esetleg kell
-egy pár cipő (már rengeteg cipőmmel megsz*vtam, hogy pont a legrosszabbkor ment tönkre. azóta nem teszem ki a lábam sehova egy plusz cipő nélkül. :D)
- Rágó. Általában kettő fajta is szokott lenni, mentolos meg gyümölcsös. Több célból is: utálom, ha büdös a szám, ha unatkozok órán vagy nagyon álmos vagyok, ez segít. De pl. ha semmi ennivalóm nincs, egy kis ideig ezzel is simán kibírom.
- Ragtapasz
- Körömreszelő
- 4-5 db tampon/betét
- 20-30 db zsepi
- Pénztárca - pénz
- Mini zsebfésű, amibe tükör van beleépítve
- 2 fajta hajgumi
- Télen kis kiszerelésű kézkrém
- Szőlőzsír
- Telefon, néha fülhallgató. Nem vagyok az a társaságban állandóan fülessel ülő típus.
- Kulcscsomó
- Bérlet
- Víz
Ezek mindig benne vannak a táskámban, ezen kívül az iskolai szekrényben mindig van egy plusz pulcsi és zokni. Alternatív nasik, hogy ha se pénzem nincs, se ennivalót nem hoztam, hogy ne éhezzek egész nap. Ilyen pl. a ropi, perec, hozzáadott cukor nélküli jóreggelt keksz.
Kimaradt az esernyő, kétszer kellett megáznom ahhoz, hogy azóta minden nap vigyem.
Illetve a tornazsákban mindig van dezodor, sokszor az is nagyon hasznos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!