Szerintetek a Fruzsina szép női név? Vajon mennyire lehet gyakori?
Figyelt kérdés
A kérdés önmagáért beszél. :)2012. dec. 27. 20:43
1/5 anonim válasza:
Nekem két Fruzsina ismerősöm van, nekem tetszik, aranyos név,Fruzsinak lehet becézni...:) Nem hiszem, hogy olyan gyakori lenne, átlagos.
2/5 A kérdező kommentje:
(görög-magyar)
Jelentése: vidám
Nekem olyan semmit mondó mindettől eltekintve. Bár inkább ez, mint a Jolán... :D
A párom szeretné, de nekem nem jön be különösebben... még szerencse, hogy meggyőzhető vagyok. :)Nos, szerintetek illik ez egy kislányhoz?
2012. dec. 27. 20:50
3/5 A kérdező kommentje:
Első válaszoló! Köszönöm. :) Pont ezt vártam.
Olyan átlagos és szerintem manapság egyre inkább tömegnév mint régen az Eszter. :)
2012. dec. 27. 20:51
4/5 anonim válasza:
Nekem 3 Fruzsina nevű ismerősöm van. A Flóra nekem jobban tetszik :D
5/5 anonim válasza:
nem tömegnév, de nem is túl gyakori. nagyon jó kis név :) becézés: Fruzsi, Fruzs, Fru
a jelentése meg sztem meggyőző :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!