December 31-én jár a postás?
Figyelt kérdés
Ha holnap (pénteken) feladok egy csomagot elsőbbségivel, akkor azt hétfőn (december 31.) megkapják, vagy majd csak január 2-án?2012. dec. 27. 14:56
1/9 anonim válasza:
December 31. munkanap,tehát jár a postás...
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi.
2012. dec. 27. 23:53
3/9 anonim válasza:
A Dec 31-ét ledolgoztuk 1-én, tehát NEM munkanap. :)
5/9 anonim válasza:
Dec 31-e idén már NEM munkanap, ergó nem dolgoznak a KÉZBESÍTŐK, de nyitva lesz egy jó pár posta 12:00-ig...
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. dec. 28. 13:09
7/9 anonim válasza:
Nem dec.31 a munkaszüneti nap,hanem jan.1.!!! Elsőbbségi küldeményt akkor is viszik,ha a szomszéd mittoménhányas hivatalban X.Y. előre ledolgozta a 31.-ét! Vagy ott van a gyorsposta...
Ffi/38
8/9 anonim válasza:
Utolsónak még egyszer, mert látom nem érti:
A dec 31-ét országosan mindenki ledolgozta dec 1-én. Ebből kifolyólag 31-e szabadnap ami annyit jelent hogy nincs kézbesítés, mert elsőbbségi levelet is csak munkanapokon kézbesítenek. Érthető???
9/9 A kérdező kommentje:
Voltam azóta postán, ott is azt mondták, a következő munkanap január 2-a, előbb nem fogják megkapni a csomagot.
2012. dec. 29. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!