Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért fél olyan sok ember a...

Miért fél olyan sok ember a pókoktól?

Figyelt kérdés
Végülis nagyrészt ártalmatlanok, ahol vannak mérges pókok ott meg van ellenszer, sokkal kisebbek is mint az ember. Akkor mégis miért félnek olyan sokan tőlük, hogy sikoltoznak, lefagynak ha meglátnak egy pókot?
2012. dec. 26. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:
A kézigránát is sokkal kisebb, mint az ember...
2012. dec. 26. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Én pl. nem félek, csak undorodok,de annyira, hogy feláll a hátamon a szőr. pfújjj
2012. dec. 26. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Én sem félek, és még csak nem is undorodok tőlük, ellenben irtózom. A kettő messze nem ugyan az. Ráadásul nem is minden típustól, csak 1-2 testesebb fajtától. Egyszerűen kiidegel a jelenlétük, és nem azért mert félnék tőlük. Az engem nem érdekel, hogy nem bánt, meg fél tőlem, akkor se legyen ott amikor én is ott vagyok, ez van :)
2012. dec. 26. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert sokkal több lábuk és szemük van.
2012. dec. 26. 16:08
 5/5 anonim válasza:
ezen én is sokat gondolkoztam talán azért is mert engem pl kiskorom óta így neveltek bátyám is nagyon fél a pókoktól és midig ezt láttam hogy pók.. újság lecsap.. meg félsz tőle :)
2013. jan. 28. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!