MINDENÍZŰ DRAZSÉ: hogyan lesz hányás íze? Lsd lejjebb!
Figyelt kérdés
A Harry Potterben előforduló MINDENÍZŰ DRAZSÉT már a boltokban is lehet kapni. Hogyan állítják elő a füst vagy a hányás ízt?2009. aug. 24. 12:22
1/10 anonim válasza:
A hányás ízt nem nehéz, a roszabb minőségű édességeknek eleve az van :D A füstöt, füst aromával, mit gondolsz, a húsok miért füstölt ÍZŰek? :D
2/10 anonim válasza:
A mai boltokban vagy a varázsvilágba mer a varázsviláágba minden lehetséges :D ma meg telinyomjág minden szar ízesítővel úgy hogy szar íze legyen :D
3/10 anonim válasza:
Igen, manapság ízesítőkkel bármit tudnak utánozni. Legyen az málna, eper... vagy esetleg hányás...
Off: De most tényleg lehet kapni ilyet boltban, ráadásul ilyen ízesítésekkel??
4/10 anonim válasza:
Régebben volt ilyen drazsé, elég régóta nem láttam, de nem volt benne ilyen, hogy hányás, vagy fülzsír ízű. Csokis, kókuszos, répás, meg még valamik voltak, de ilyen nem. :D
5/10 A kérdező kommentje:
de ki az aki ellenőrzi hogy ez most tényleg füst vagy esetleg hányás izű?:D van rá külön foglalkozás?:D addig kostolgatja mig tényleg jó hányás izű nem lesz:D
2009. aug. 24. 17:37
6/10 anonim válasza:
Igen, vannak kóstolók, de pl. biztosan találkoztál már te is olyannal h. pl utcá vagy bevásárlóközpontokban osztogatják és véleményt kérnek, ez is egy tesztelés.
7/10 anonim válasza:
A Jelly Belly-nek van ilyen mindenízű drazséja, a Müllerben lehet kapni. Amúgy ízesítőkkel, mint ahogy nagyon sok mindent.
8/10 anonim válasza:
Cseszdmeg te aszontadvan lsd lent de nincs :(
9/10 anonim válasza:
Én egyszer ettem egy hányás ízűt. Egy felkiáltójel, meg
egy H-betű volt rajta. Kellemes íze volt :-)
10/10 anonim válasza:
Én is ettem egyszer hányás ízűt. Lila volt és ahogy előző is mondta, felkiáltójel volt rajta.Brrr....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!