Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Izgultatok, amikor legelőször...

Izgultatok, amikor legelőször mentetek gimibe/középsuliba?

Figyelt kérdés

mert én nagyon félek

pedig jó suliba kerültem, de senki ismerős, semmi :(

2009. aug. 24. 11:32
 1/10 anonim ***** válasza:
85%

Én nagyon féltem! Persze utána kiderült, hogy nem kell, mert mindenki más is ugyanúgy félt! :D Most is új suliba megyek, OKJ-s képzés, és senkit nem ismerek és már most félek! :D

20/N

2009. aug. 24. 11:51
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Jajj, ne féljetek már! :)

Én is most megyek középsuliba, alig várom! ^^

Igaz nekem ugyabba a suliba jutott be pár volt oszt.társam, a legjobb haverom, és pár osztálytársamat is megismertem már net-en keresztül! :) És a suliról azt mondják, sok ott a rocker, és én is az vagyok. :)

Szóval szerintem ne félj, inkább keresgélj pl. iwiw-en, myvip-en, ha tudod, kik lesznek az osztálytársaid (nekünk ki van rakva a lista a nevekkel a sulihoz), és beszélgess velük net-en, és ha majd találkoztok évnyitókor, akkor már könnyebb lesz! :)

Ha nem tudod, akkor csak menj oda majd valakihez, aki szimpatikus, és kérdezd meg, leülhetsz-e mellé (az osztályban)...biztos nem fog tiltakozni, ha ő sem ismer senkit. :)

15/F

2009. aug. 24. 12:04
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

Első vagyok. Persze én is örülök, végre azt tanulom, ami érdekel, de azért mindig bennem van a para. :D

Én is rockeresebb típus vagyok. :DD

2009. aug. 24. 12:06
 4/10 A kérdező kommentje:
jajj köszi, aranyosak vagytok :)
2009. aug. 24. 12:11
 5/10 anonim ***** válasza:
79%

2. vagyok

Most, hogy így mondod... :)

És igaz én is leírtam, hogy odamész és megkérded, hogy leülhetsz-e, de belegondolva nem olyan könnyű megtenni! :D De...csak bátorság, úgysem harapja le a fejünket az illető! :)

2009. aug. 24. 12:12
 6/10 A kérdező kommentje:

hát hm... reménykedjünk :D

hát akkor neked sok szerencsét az elkövetkező évekhez :)

2009. aug. 24. 12:15
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
én iszonyatosan félek. most megyek középsuliba, és egyszerűen... nem várom! nem akarom. félek. rettegek. :S amugy én olyan suliba megyek, ahol mindenki hasonlo mint én:) (képző- és iparmüvészeti:) de mégis... ahh: D
2009. aug. 24. 18:26
 8/10 A kérdező kommentje:

de jó, hogy nem vagyok egyedül :)

na ez most kicsit bután hangzott :)

2009. aug. 24. 18:29
 9/10 anonim ***** válasza:
79%
én is most megyek, és nagyon parázok. pedig a megye legjobb sulija és csomó mndenkit ismerek csak netről vagy személyesen is. de akkor is tiszta ideg vagyok.
2009. aug. 24. 18:33
 10/10 anonim ***** válasza:
79%

Én nem igazán izgultam, maximum csak amiatt, hogy odatalálok-e az osztályba :D

Most jobban parázok, mert jövő héttől egyetem, bár a gólyatábor biztos felold majd kicsit.

2009. aug. 25. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!