Izgultatok, amikor legelőször mentetek gimibe/középsuliba?
mert én nagyon félek
pedig jó suliba kerültem, de senki ismerős, semmi :(
Én nagyon féltem! Persze utána kiderült, hogy nem kell, mert mindenki más is ugyanúgy félt! :D Most is új suliba megyek, OKJ-s képzés, és senkit nem ismerek és már most félek! :D
20/N
Jajj, ne féljetek már! :)
Én is most megyek középsuliba, alig várom! ^^
Igaz nekem ugyabba a suliba jutott be pár volt oszt.társam, a legjobb haverom, és pár osztálytársamat is megismertem már net-en keresztül! :) És a suliról azt mondják, sok ott a rocker, és én is az vagyok. :)
Szóval szerintem ne félj, inkább keresgélj pl. iwiw-en, myvip-en, ha tudod, kik lesznek az osztálytársaid (nekünk ki van rakva a lista a nevekkel a sulihoz), és beszélgess velük net-en, és ha majd találkoztok évnyitókor, akkor már könnyebb lesz! :)
Ha nem tudod, akkor csak menj oda majd valakihez, aki szimpatikus, és kérdezd meg, leülhetsz-e mellé (az osztályban)...biztos nem fog tiltakozni, ha ő sem ismer senkit. :)
15/F
Első vagyok. Persze én is örülök, végre azt tanulom, ami érdekel, de azért mindig bennem van a para. :D
Én is rockeresebb típus vagyok. :DD
2. vagyok
Most, hogy így mondod... :)
És igaz én is leírtam, hogy odamész és megkérded, hogy leülhetsz-e, de belegondolva nem olyan könnyű megtenni! :D De...csak bátorság, úgysem harapja le a fejünket az illető! :)
hát hm... reménykedjünk :D
hát akkor neked sok szerencsét az elkövetkező évekhez :)
de jó, hogy nem vagyok egyedül :)
na ez most kicsit bután hangzott :)
Én nem igazán izgultam, maximum csak amiatt, hogy odatalálok-e az osztályba :D
Most jobban parázok, mert jövő héttől egyetem, bár a gólyatábor biztos felold majd kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!