Hogyan tudom eltávolítani az áruvédelmi eszközt a ruháról anélkül, hogy baja essen?
Figyelt kérdés
Webshopon vásároltam egy 20.000 ft-os nadrágot,megérdemelné a cég,hogy kiírjam a nevét,de nem vagyok annyira szemét.
Eleve több mint egy hetet késett a kézbesítés,de ez mindegy.
A hozzáértő,figyelmes csomagoló,rajta hagyta az eszközt,és a ruhaboltos ismerős nem tudta leszedni,mert nekik más fajta van használatban.
A számlát kidobtam mindt mindig,és arra lennék kíváncsi,hogy esetleg tudja e valaki,hogy ebben a fajtában van e festék,mert házilag is leszedném,de emiatt nem merem.
Képek a cuccról: [link]
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!
2012. dec. 22. 22:59
2/3 anonim válasza:
ha tényleg online rendelted akkor a profilodban meg tudod nézni (általában ott vannak a kézbesítések) és elmehetsz a rendőrségre mert lopott árut vettél szándék nélkül. ők leszedik és megvizsgálják a céget. de ha jól tudom elektromágnessel szedik le vagy mikrohullámmal, előbbit kipróbálhatod utóbbit ne
3/3 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Sikerült leszedni,sima lapos csavarhúzóval addig feszítgettem a kisebbik részt,amíg kintebb jött,majd fogóval 4 részben letéptem a műanyagot ,madj simán lejött.
2012. dec. 23. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!