Mi a véleményetek a netes barátságról?
Jó dolog. Sokkal többféle emberrel (akár külföldivel is) ismerkedhetsz össze és lehet belőle jó barátság is.
Hátránya, hogy nem biztos, hogy a fogtok tudni a valóságban is találkozni(mert messze laktok egymástól) és így idővel szépen leépül majd megszűnik a kapcsolat. Illetve sokkal több időt tölthetsz a gép előtt.
De azért nem árt vigyázni. Hiszen sosem tudhatod, hogy ki van a "vonal másik végén".
ui.: Remélem tényleg a barátkozásról szól a kérdés és nem a netes társkereséséről. Ha mégis, akkor - Azt nem támogatom.
Szerintem jó dolog,itt kitárul a világ.
Én is neten ismertem meg a férjem,és nem rég pedig barátra találtam.
Az életben személyesen is vakon ismerkedünk,max a külső alapján ítélünk ,itt viszont elöszőr azt nem látod,nem ítélhetsz,csak vagy szimpi az írásai levelei alapján vagy nem.
Na, képzeljétek, velem most megtörtént az, amit az első hozzászóló is leírt:
"Nem biztos, hogy a fogtok tudni a valóságban is találkozni(mert messze laktok egymástól) és így idővel szépen leépül majd megszűnik a kapcsolat. Illetve sokkal több időt tölthetsz a gép előtt."
Meg is esett, felhagyott velem, 2 évig ment csak a dolog. (Fiú-Fiú; Szimulátoros és játéktémák.) Borzasztóan rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!