Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valami baj van a Sims 2 egyik...

Valami baj van a Sims 2 egyik kiegészitöjével valaki help?

Figyelt kérdés

Feltelepitettem a sims 2 évszakok kiegészitöt , megy is a játék csak amikor belépek egy családhoz az összes fal piros , sötét piros :(

Ha valaki tudja hogy miért van ez annak nagyon megköszönném

2012. dec. 22. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Eredeti a játék ? (úgy értem boltba vett) és ha igen milyen hiba kódot ír ki ? (ha ki ír) szerint fordulj vagy support vagy ügyfél szolgálathoz ők biztosan többet tudnak, és még egy kérdés:Próbáltál-e más családot csinálni ?Ha igen és beköltöztetted őket akkor is piros és fekete volt a fal ?
2012. dec. 22. 16:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Csak az alap játék eredeti

És nem nem probéltam meg uj családot késziteni

2012. dec. 22. 16:47
 3/5 A kérdező kommentje:
De nekem megvan a sims 2 nek a megnyitottunk vár az özlet kiegészitö , és annak semmi baja sincs minden jol megy benne :(
2012. dec. 22. 16:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Nos, előfordulhatott egy letöltési hiba. Próbálj meg más családot scinálni, ha annak is piros a fal, akkor meg tuti hogy letöltési hiba lesz, mivel előfordulhatnak hibák, ha letöltöd, nekem egyszer befagyott az egész, és újra kellet csinálni az egészet. Az meg, hogy azok mennek, az csak szerencse, van amelyik megy, van amelyik nem, ez 50-50%-os!
2013. jan. 1. 15:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát az kár :(

De legalább egy kiegészitö megy hibátlanul :)

Kösz hogy segitettél :)

2013. jan. 3. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!