Mennyi idő alatt lehet megtanulni spanyolul?
Úgy értem 7 év alatt lehetetlen megszerezni a felsőfokút?
köszzi (:
Attól függ, mennyire van nyelvérzéked, milyen nyelvet tanultál előtte, mennyi idő alatt tanultad meg. 7 év alatt semmi sem lehetetlen, ha intenzíven tanulod és gyakorlod, simán meg lehet szerezni szerintem a felsőfokot.
Bár nekem csak középfokon van belőle, azt kb. 5 év után sikerült megszereznem a nulláról (gimnáziumban 4 év heti 3 órában + 1 év önszorgalom), de a felsőfokú nem sokban különbözik a középfokútól.
köszi :) az a baj h eddig semmit nem tudtam a spanyol nyelvről szval nagyon kezdő vagyok. eddig németet tanultam (kb. 6 éve kezdtem el) és lassan a középfokú jön még csak. :/ mind1 a német nem érdekel (rohadt nehéz f.szom ki van már vele ugy utálom). + még annyit kérdeznék h van valami különbség a "rendes" spanyol és a mexikói spanyol között??
16/L
a rendes spanyolt tanuld szerintem, ugyanis a delamerikai spanyol az nem az igazi, ok csak azert beszelnek spanyolul mert a spanyolok meghoditottak oket, amikor a hajoikkal atmententek amerikaba, es a sok szaz ev alatt ami eltelt, ok hibasan is beszelik a spanyolt.
ha a rendes spanyolt tanulod, akkor gond nelkul meg fogod erteni a delamerikai spanyolt is, de ha az o spanyoljukat tanulod meg, akkor spanyolorszagban cikizni fognak
Üdv.
Tudom hogy későn írok, de csak most találtam rá erre a kérdésre.
Először is nem hogy 7 év, de 4 év sem kell hozzá.(nekem 3 év)
Másodszor: Utolsó válaszoló, ki mondta hhogy Sp O-ban kiröhögnek ha dél vagy középamerikai dialektust beszélsz?
Először is külföldi vagy ott. Szóval egyáltalán nem röhögnek ki érte.
Pl egy "Kolumbiaitól" meg egyenesen fosnak.
Enyit arról h kiröhögnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!